totonu_fanua
O lau paaga i le fausiaina o le laufanua lanumeamata!

Asia Pacific Coatings Show 2023 Fa'ai'u i se Manuia Manuia!

Le Asia Pacific Coatings Show 6-8 Sep, 2023 o se fa'aaliga fa'aletausaga o lo'o fa'aalia ai le alualu i luma lata mai i le pisinisi fa'alavalava, na fa'ai'u talu ai nei ma le manuia tele. O le mea na tupu, na faia i se nofoaga iloga -Thailand, na tosina mai ai taʻitaʻi o pisinisi, tagata tomai faapitoa, ma tagata fiafia mai le salafa o le lalolagi. O se tasi o mea taua o le faʻaaliga o le faʻasalalau lautele ma le faʻafetai mo le sao o le Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) ma le Redispersible Polymer Powder (RDP) i totonu o pisinisi faʻapipiʻi.

O le HPMC, o se vailaʻau faʻapipiʻi e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o mea faʻapipiʻi, na faʻaalia le gauai tele i le Coating Show. Na fa'ailoa mai e le au fa'aaliga le tele o ana fa'amanuiaga, e pei o le lelei tele o le fa'atumauina o le vai, fa'aleleia atili le fa'atinoina, ma le fa'atuputeleina o le umi o fa'alavalava. E le gata i lea, o le HPMC ua lauiloa mo le faʻaleleia o le pipii ma faʻaitiitia le taʻe ma le faʻaitiitia i paʻu. Na fa'aalia e le au gaosi oloa le tele o oloa fa'apipi'i fa'avae HPMC, ma fa'atosina mai ai le fiafia malosi mai le au fa'apolofesa o lo'o sailia ni fofo fou ma gafataulimaina.

RDP, i le isi itu, na faia foi galu i le Coating Show. O lenei polymer powder, e gaosia e ala i le faʻamagoina o se paluga e aofia ai se polymer binder, additives, ma colloids puipui, e ofoina atu le tele o mea lelei i le tulaga o le faʻatulagaina o ata ma le pipii. O le RDP e galue o se sui faʻapipiʻi ma fesoasoani i le faʻasalalauina o lanu i totonu o paʻu, e mafua ai le faʻaleleia atili o le malosi ma le fetuutuunai. O lona gafatia e toe fa'asalalau i totonu o le vai e sili atu ona tete'e atu ai i le fa'aleagaina o le vai ma le tau. Na autasi le aufaipisinisi i le viia o le agavaʻa ma le faʻamaoni o le RDP, e mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga ma le fiafia mai tagata asiasi i le mea na tupu.

O le alamanuia faʻapipiʻi, i tausaga talu ai nei, o loʻo taulaʻi atu i fofo sili atu ona gafataulimaina ma faʻalelei. O le HPMC ma le RDP o loʻo ogatasi ma lenei vaʻaiga, aua e maua mai i punaoa faʻanatura, faʻafouina ma fesoasoani i le faʻaitiitia o tulagavae kaponi o coatings. I le iloaina o le tautinoga a le alamanuia i le gafataulimaina, o le tele o tagata faʻaalia na faʻaalia ai le faʻaleleia o le siʻosiʻomaga na faia i le faʻaogaina o nei mea faʻaopoopo. E le gata ina ofo mai e ia fa'alavalava le fa'atinoga lelei ae fesoasoani fo'i i le fa'aitiitia o a'afiaga o le si'osi'omaga fa'atasi ma le fa'amalieina o mana'oga fa'atulafonoina fou.

I le taimi o le Coating Show, o se faasologa o semina ma mafutaga faaleaoaoga na faʻatulagaina e faʻalauiloa ai e uiga i aoga ma faʻaoga a le HPMC ma le RDP. Na fa'asoa e le au atamamai fa'apisinisi fa'amatalaga i le fa'atulagaina, fa'aogaina, ma le fetaui lelei o nei mea fa'aopoopo. Na maua e le au auai le malamalama taua e uiga i le auala e mafai ai e le HPMC ma le RDP ona faʻaleleia le lelei ma le umi o le faʻaofuofu aʻo saofagā i faiga faʻaauau.

O le fale fa'aaliga na matua fa'afefeteina i talanoaga ma feso'ota'iga feso'ota'iga, e maua ai le avanoa mo tagata fa'apolofesa e fa'afeso'ota'i ma su'esu'e ai le galulue fa'atasi. O tagata gaosi oloa, tufatufaina, ma fa'atau oloa a le HPMC ma le RDP na fa'aalia a latou fa'amaumauga o oloa, mea fou fou, ma tomai. O le Coating Show na avea o se faʻavae lelei mo tagata taʻalo alamanuia e faʻaalia ai o latou alualu i luma, fefaʻasoaaʻi manatu, ma faʻaleleia faiga faʻapaʻaga i le maketi o faʻauluuluga o le lalolagi.

O le manuia o le Coating Show, faʻatasi ai ma lona faʻamamafa i le HPMC ma le RDP, o loʻo atagia ai le faʻatupulaia o le faʻaogaina o le alamanuia i fofo faʻapipiʻi gafataulimaina ma maualuga. A'o fa'aauau pea ona a'afia e fa'afitauli tau le si'osi'omaga tulafono ma mana'oga o tagata fa'atau, e tatau ona tumau pea le fa'atosina o fa'alavalava i le pito i luma o mea fou. Ua tula'i mai le HPMC ma le RDP e fai ma sao taua i le fa'amalieina o nei mana'oga fa'atupula'ia, ma o lo latou auai taua i le Coating Show o lo'o fa'amauina ai lo latou taua i le fa'atulagaina o le lumana'i o fa'alavalava.

Aʻo tapunia pupuni i luga o le Coating Show, na faʻaalia ai o le HPMC ma le RDP ua faʻavaeina i latou lava o ni vaega taua i totonu o pisinisi faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le tele o a latou faʻamanuiaga ma le faʻatupulaia o le lauiloa, o le lumanaʻi o loʻo i ai avanoa manuia mo fofo faʻapipiʻi gafataulimaina, faʻamalosia e nei faʻaopoopoga.

Toe feiloa'i i le tausaga a sau MIDDLE EAST COATINGS SHOW -DUBAI, 16-18 Aperila 2024.

Faafetai mo lau galulue faatasi ma JINJI CHEMICCAL.

DS75K5XSY9EF797REPV2DMQ
pei

Taimi meli: Sep-15-2023